Banner

Folii speciale

La categoria foliilor speciale se pot atribui foliile cu diverse destinaţii, care nu se referă la cele de protecţie, de tonare şi de economisire a energiei.

Foliile decorative sunt larg utilizate în show-business, diverse locuri publice: baruri, restaurante, discoteci, cluburi de noapte şi alte locuri unde apare necesitatea de a crea o atmosfera relaxată, festivă. Cu ajutorul acestor folii puteţi schimba uşor interiorul oficiilor împărţindu-l în zone şi să renunţaţi la jaluzele. În zilele noastre foliile colorate sunt larg utilizate pentru crearea vitraliilor, pentru oformarea vitrinelor în magazine, etc.

Folia de proiectare este un material nou de tehnologie înaltă. Aceasta este nu doar un material promoţional, ci o soluţie reală, o mişcare de marketing, o mişcare pentru a promova produsele şi serviciile companiei. Deaceea, plasarea ecranului pe care va fi demonstrat filmul despre produse, obiecte imobiliare cu o descriere şi detalii amănunţite pe faţada de sticlă a birourilor sau magazinelor desigur va atrage atenţia potenţialilor clienţi şi va da rezultate concrete în viitorul cît mai apropiat.

 

 

Folii decorative

Foliile decorative se instalează pe geamuri, vitrine, vitralii şi deasemenea sunt utilizate pentru decorarea interiorului, la crearea unui loc de muncă individual, la decorarea mobilierului din sticlă asigurînd o securitate în caz de distrugere a acestora.

"Get the Flash Player" "to see this gallery."

O gamă largă de modele şi culori deschide mari oportunităţi pentru deciziile de proiectare. Cu ajutorul acestor folii puteţi reda părţilor sticlei vizibilitate parţială sau o confidenţialitate totală.
Foliile decorative pot fi instalate pe sticlă fără demontarea acesteia şi în timpul exploatării nu necesită o îngrijire specială. Stratul antiabraziv şi alte caracteristici tehnice ale foliilor permit exploatarea pe întreaga durată de existenţă a sticlei. Noi tindem spre scopul de a satisface pe deplin gustul consuumătorului, utilizînd ultimele progrese ştiinţifice şi tehnologice şi de a merge într-un pas cu proiectările moderne.

 

Folii de proiectare

Cum va publicitatea outdoor în viitor? Statice sau în mişcare? Variabilitatea de odihnă sau actualizări constante? În acest vârstă de progresii geometrice şi viteze de circulaţie okolosvetnyh răspunsul nu este pusă la îndoială - de publicitate trebuie să fie dinamic şi vibrante.

 

 

Dynamic imagine este proiectată pe sticla cu un proiect de film de inginerie. Proiector si sistem de sunet instalat în spatele ecranului ". Buna experienţă de lucru cu materiale promotionale de acest tip au partenerii noştri - compania SUNINFORM www. suninform. md