Banner
Folie auto

Folii auto

avtomobilnaya plenkaCompania noastră utilizează peliculele celor mai vestite brand-uri americane: American Standard Window Film, MADICO, SUNTEK. În asortiment este prezentată o gamă largă de folii de diferite culori şi cu grad diferit de transmitere a luminii. Toate peliculele au certificate de conformitate, ce garantează calitatea perfrctă.
Datorită metodelor extrem de eficiente de acoperire, peliculele propuse de noi corespund celor mai înalte cerinţe:
• nivelul cel mai înalt de transparenţă optică;
• aspect real, nedeformat;
• nivelul înalt de confidenţialitate şi securitate;
• protecţia împotriva razelor solare puternice;
• protecţia împotriva radiaţiei ultraviolete.

 

Protejarea farurilor auto şi a caroseriei

 

                  

Instalarea foliilor de protecţie pe sticle auto                                                         

Geamurile auto se socot cele mai slabe şi vulnerabile părţi ale oricărui automobil. Dar anume ele împiedică pătrunderea răufăcătorilor în salon, totodată numai în al cincilea caz geamul îl strică pentru a răpi automobilul. În restul cazurilor scopul răufăcătorilor este furtul lucrurilor de preţ din salonul automobilului. Astfel instalarea peliculei de bronare va fi o bună protecţie împotriva acestora.

 

 

 

armored bodyProtejarea caroseriei.
Pentru nimeni nu este o noutate că la mişcarea unui auto pe traseu cu o viteză mare, caroseria acestuia poate fi deteriorată cu pietre mici sau insecte, ce duce la zgîrîierea şi spargerea acoperirii cu lac a ei. Acest lucru se poate evita datorită instalării peliculei de bronare pe farurile şi caroseria auto.

 

 

 

 


armored headlightProtejarea farurilor (blindarea)
La aplicarea peliculei pe farurile auto, în comparaţie cu placa de protecţie, pelicula nu împiedică permiabilitatea de lumină..