Banner
Декоративные пленки

Folii decorative

                                             Foliile decorative se instalează pe geamuri, vitrine, vitralii şi deasemenea sunt utilizate pentru decorarea interiorului, la crearea unui loc de muncă individual, la decorarea mobilierului din sticlă asigurînd o securitate în caz de distrugere a acestora.

 

"Get the Flash Player" "to see this gallery."
 

O gamă largă de modele şi culori deschide mari oportunităţi pentru deciziile de proiectare. Cu ajutorul acestor folii puteţi reda părţilor sticlei vizibilitate parţială sau o confidenţialitate totală.

 

"Get the Flash Player" "to see this gallery."

 

Foliile decorative pot fi instalate pe sticlă fără demontarea acesteia şi în timpul exploatării nu necesită o îngrijire specială. Stratul antiabraziv şi alte caracteristici tehnice ale foliilor permit exploatarea pe întreaga durată de existenţă a sticlei. Noi tindem spre scopul de a satisface pe deplin gustul consuumătorului, utilizînd ultimele progrese ştiinţifice şi tehnologice şi de a merge într-un pas cu proiectările moderne.

Citeşte mai mult...
 

Folii decorative

Descoperiţi pentru dumneavoastră o gamă de pelicule:

Catalog reflectiv

Reflectiv Window Film vă va ajuta să redaţi interiorului o confidenţialitate prin implimentarea proiectărilor sale.
Dacă aveţi experienţă şi cunoştinţele necesare în instalarea foliilor şi doriţi desinestătător, calitativ şi repede să faceţi acest lucru veţi avea nevoie de instrumente profesionale.
Compania SC "Stroma"SRL vă propune toate tipurile de instrumente şi managerii firmei vă vor ajuta să alegeţi instrumentul necesar pentru scopurile dvs-ră.

       

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeşte mai mult...