Skip to main content

Folii (LowE) – economisirea energiei

WINDOW FILMS

Folia de economisire a energiei este un mijloc eficient de îmbunătățire a stării sticlei. Folosind o folie de economisire a energiei, sticla poate fi făcută mai rezistentă la căldură, ceea ce este important iarna și, în același timp, vara, o astfel de peliculă va reflecta excesul de căldură solară.
Folia de economisire a energiei formează un strat selectiv (Low-E) pe sticlă, schimbând factorul g și factorul U al ferestrei. De exemplu, dacă instalați folia pe o fereastră cu geam dublu, apoi după lipire unitatea de sticlă devine echivalentă în proprietăți cu o unitate cu geam triplu. Cu cât performanța unității de sticlă este mai slabă, cu atât vom obține o eficiență mai mare utilizând folia de economisire a energiei.

Foliile moderne de economisire a energiei sunt practic invizibile pe sticlă. Prin urmare, foliile de economisire a energiei sunt potrivite și pentru clădirile mai vechi cu valoare arhitecturală, al căror aspect nu poate fi schimbat, de exemplu clădirile vechi.

Vrei să-ți protejezi viața de privirile inutile? Să scapi de supraîncălzirea în interior? Schimbați aspectul fațadei clădirii? Foliile de economisire a energiei pentru geamuri în spațiile rezidențiale și de birouri pot rezolva toate aceste probleme.

Foliile arhitecturale de economisire a energiei sunt potrivite pentru cei care doresc să păstreze lumina naturală a încăperii, să reflecte căldura exterioară și să rețină căldura interioară.

Folia arhitecturală este un material de înaltă calitate care poate proteja și decora deschiderile luminoase ale clădirilor. Folia termică pentru geamuri selectată corect, concepută pentru nuanțarea fațadelor clădirilor, nu distorsionează vizibilitatea și vă permite să vă bucurați de priveliștile de la geam seara și noaptea.

Consultanții noștri vă vor spune despre gama și caracteristici, de asemenea vă vor ajuta să alegeți tipul de folie de care aveți nevoie. În plus, puteți comanda mostre de folii arhitecturale de economisire a energiei, care vă vor ajuta să luați o decizie mai ușor, discutând despre alegere cu familia sau conducerea dumneavoastră.

Ai nevoie de folii arhitecturale (LowE)?

Contactați-ne!